Οι τρόποι αποστολής που σας παρέχουμε είναι:

  • Εντός Αττικής ΔΩΡΕΑΝ παράδοση 09.00 – 18.00 (για παραγγελίες άνω των 20 €) από υπαλλήλους της εταιρίας μας με τα κατάλληλα μέτρα προστασίας (μάσκα-αντισηπτικά) Παράδοση σε 3 εργάσιμες ημέρες εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων.
  • Για παραγγελίες κάτω των 20 € εντός Αττικής, χρέωση 5 € μεταφορικά έξοδα
  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΩΡΕΑΝ από τo Κατάστημα
  • Εκτός Αττικής COURIER – Διεύθυνση της επιλογής σας (Παράδοση 3-4 ημέρες εργάσιμες εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων)

Παρακάτω θα σας αναλύσουμε την κάθε μία επιλογή ξεχωριστά ώστε να λύσουμε κάθε απορία σας.

Εντός Αττικής παράδοση 09.00 – 18.00  - Παράδοση στην Πόρτα σας ή Διεύθυνση της επιλογής σας
Αν επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας σας στην διεύθυνση που καταχωρήσατε η παραγγελία σας θα αποσταλεί από υπαλλήλους της εταιρίας μας με τα κατάλληλα μέτρα προστασίας (μάσκα-αντισηπτικά). Ο χρόνος παράδοσης από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 72 ώρες (εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά, οπότε αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά θα πρέπει να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών.


Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται εκτός Αττικής από εταιρία courier στο μέρος που έχετε δηλώσει ως διεύθυνση παράδοσης κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Ο χρόνος παράδοσης είναι 3-4 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μεταφοράς.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε περίπτωση που η διεύθυνση παράδοσης θεωρείται από την εταιρεία courier γεωγραφικά ή χιλιομετρικά δυσπρόσιτη, η παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να γίνει από τον πελάτη στα κοντινότερα γραφεία της ACS (εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων).
Σε περίπτωση που η διεύθυνση που έχετε δηλώσει θεωρείται δυσπρόσιτη θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail από το info@e-leonidas.gr.

Οι χρεώσεις αποστολών courier εκτός Αττικής εμφανίζονται κατά την παραγγελία και πριν την ολοκλήρωσή της.